معمولا مدرسین، برای آموزش کمانچه از کتاب هنرستان استاد خالقی و آموزش مقدماتی کمانچه استاد آذرسینا استفاده میکنند. هر دو کتاب های خوبی هستند ولی نه برای یک هنرجوی تازه کار و مبتدی، چراکه شروع آموزش هر دو کتاب با کوک غربی و بسیار دشوار “می لا ر سل” است که معمولا هنرجویان مبتدی نمی توانند با این کوک به راحتی ارتباط برقرار کنند و اغلب پس از مدت کوتاهی از ساز خود دلسرد و ناامید می شوند.
مناسب ترین کوک برای شروع آموزش و همچنین پر استفاده ترین کوک، “دو سل دو سل” است که سرعت یادگیری با آن چند برابر کوک های دیگر بوده و کتاب “بهار کمانچه” نیز با همین کوک آموزش خود را شروع نموده و در ادامه سایر کوک های مرسوم کمانچه را نیز توضیح داده است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *