یادگیری موسیقی، مغز و قوه تخیل کودک را به کار می اندازد
همانطور که ورزش، سلول های ماهیچه ای بدن را تقویت می کند، یادگیری موسیقی در سنین کودکی نیز سلول های مغزی را تقویت می کند. به این ترتیب قدرت یادگیری و اجرایی کودک نیز تقویت می شود و در نهایت در سنین مدرسه، کودک این توانایی را خواهد داشت که رفتار خود را کنترل کند و نمرات علمی خوبی داشته باشد.
با ورود به سنین میانسالی و پیری، رشد مغزی نیز به تکامل می رسد و سپس تقریبا متوقف می شود. به همین دلیل افراد مسن، عکس العمل کندی در برابر صداهای سریع یا صحبت های اطرافیانشان دارند، اما اگر در کودکی مغزمان را با یادگیری موسیقی ورزش دهیم، عکس العمل های مغز در برابر صداها را تقویت و تشدید خواهیم کرد. یادگیری موسیقی در سنین پایین، منجر به رشد مغزی کودک در بزرگسالی می شود. اخیرا دانشمندان دانشگاه نورث وسترن، در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده اند که یادگیری یکی از سازهای موسیقی در سنین کودکی، از زوال مغز در سنین میانسالی جلوگیری می کند.
آموزش پیانو یا ویولن به کودک توانایی مغز او را در جذب صداها بالا می برد، به این ترتیب مغز به مرور به سمتی هدایت می شود که صدای موسیقی را از دیگر صداهای محیط تشخیص می دهد. این قابلیت را دست کم نگیرید! چون کودک شما بعدها در یک جمع شلوغ مثلا یک رستوران، می تواند به اعصاب خود مسلط باشد و به راحتی به گفتگوی خود با دوستش ادامه دهد. دانشمندان این دانشگاه در نهایت به یک کشف مهم دست یافتند که نورون های مغزی اولین قسمت هایی هستند که با شروع میانسالی آسیب می بینند و کاهش می یابند. بنابراین توصیه می شود از سنین کودگی برای حفظ این سلول های کوچک به دنبال راه چاره باشیم و چه راهی بهتر از یادگیری موسیقی!
دیدگاهتان را بنویسید