اگه قصد دارید سیم سازتون رو زودتر نابود کنید «می لا ر سل» یا «ر لا ر لا» کوک کنید!
کوک های «می لا ر سل» و «ر لا ر لا» کوک هایی با فرکانس بسیار بالا هستند که حداکثر فشار را بر روی سیم های ساز وارد میکنند و اگر مدت زیادی از این کوک ها استفاده شود، سیم ها بسیار سریع تر کیفیت خود را از دست داده و صدای ساز نیز خشک و خشن تر میشود؛ بسیاری از نوازنده ها برای جلوگیری از این موضوع از کوک های پایین تری مانند «ر سل دو فا» و «دو سل دو سل» استفاده کرده که در این حالت صدای نرم تر و لطیف تری از ساز را خواهند داشت. علاوه بر این موضوع، در کوک «می لا ر سل» و «ر لا ر لا» خطر پارگی سیم برای افراد مبتدی در موقع کوک کردن بیشتر است، چراکه سیم در این حالت به بیشترین میزان کشش خود رسیده و کوچک ترین اشتباه موجب پارگی سیم می گردد.
درحال حاضر «کتاب آی تال» برای آموزش از کوک «دو سل دو سل» استفاده نموده که یادگیری با این روش، بسیار ساده و سریع تر نسبت به سایر متدهای آموزشی می باشد.
برای خرید کتاب آموزشی “آی تال” اینجا کلیک کنید.
روش کوک کردن صحیح کمانچه و ویلن با تیونر
برچسب ها:
کوک مناسب ویلن، کوک مناسب کمانچه، کوک مناسب ویولون، بهترین کوک، بدترین کوک، کوک کردن ساز، آموزش کوک، کوک، کوک ساز، بهترین کوک برای ویلن، بهترین کوک برای کمانچه، روش کوک کردن، کوک با تیونر
دیدگاهتان را بنویسید